PROCURIO VIDEO: Zoran Milanović imao nezgodu za vrijeme govora, pogledajte šta se dogodilo…

Na konferenciji Lidera vezanoj uz ekonomiju i poskupljenja, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović opet je imao malu nezgodu tokom govora.

  • Regija

  • 30. Sep. 2021  

  • 0

U srijedu se uz prisustvo brojnih poznatih lica hrvatske politike i ekonomije održala Liderova konferencija koja je okupila poduzetnike i političare.

Riječi je bilo o poskupljenjima i to zbog rasta cijena sirovina i energenata. Svoju rezervu prema radu Vlade nije imao predsjednik Hrvatske Milanović koji ih nije kritizirao. No tokom svog izlaganja, Milanović se u žaru govora malo zanio te još jednom imao manju nezgodu.

Milanović je srušio bocu vode s govornice na pod.

"Opa, there it goes“, rekao je premijer, a kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...