SRBIJANSKI POLITIKOLOG UPOZORAVA: "Vučić je kriminalac koji će Srbiju da odvede u tragediju, opozicija mora da se digne"

Prema njegovim riječima, opozicija mora mnogo da se digne, da priđe, što se tiče podrške u narodu vladajućoj partiji, da bi spolja stigla  neka pomoć.

  • Regija

  • 30. Sep. 2021  30. Sep. 2021

  • 1

Politikolog Mladen Mrdalj izjavio je sinoć u Dobar, loš, zao da je ljut na opoziciju, između ostalog, i zbog toga što nikako da se ujedini, a od nje mnogo očekuje.

-Ne očekujem od Vučića puno. To je čovek kriminalac koji će da nas odvede u tragediju sve. Očekujem od opozicije kojoj gori pod nogama da nešto uradi. Zato sam i ljut na njih i nadam se da će ovi iz zelenih pokreta nešto da pokrenu. Mene je sramota i od mene samog, jer ja tu sada nešto analiziram, solim, drobim, a ne uskačem sam u to – rekao je Mrdalj.

Prema njegovim riječima, opozicija mora mnogo da se digne, da priđe, što se tiče podrške u narodu vladajućoj partiji, da bi spolja stigla  neka pomoć.

-Jako je rizičmo spolja igrati na opoziciju, jer osokoliš nekoga ko vlada i on se osloni na neku drugu silu, mršave su šanse. Jedini način da se spolja uvidi neka mogućnost da se pomogne opoziciji da se sruši Vučić, jeste da ona postane jaka, dodao je Mrdalj, piše Nova.rs.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...