KRAJ PRIČE ZA PJANIĆEVOG BIVŠEG TRENERA: Koeman već spakovao kofere, najveće šanse za novog trenera Barcelone ima….

Pitanje je dana kada će Ronald Koeman postati bivši trener Barcelone.

  • Sport

  • 01. Okt. 2021  

  • 1

Katalonski "Sport" navodi da je Joan Laporta bio izuzetno bijesan kada je vidio sastav Ronalda Koemana za utakmicu protiv Benfice. Predsjednik Barçe nije razumio zbog čega je nizozemski trener promijenio očekivanu 4-3-3 formaciju. Nije mu poznat razlog zašto su Nico i Gavi meč počeli s klupe za rezervne igrače.

Katalonski mediji navode da je Joan Laporta donio konačnu odluku i da će Ronald Koeman uskoro postati bivši trener Barçe. Otkaz će mu biti uručen kada klub pronađe adekvatnu zamjenu. Naime, Laporta i Koeman više ne razgovaraju.

Katalonski "Sport" tvrdi kako su četvorica trenera glavni kandidati za preuzimanje klupe katalonskog kluba.

Čuveni novinar Fabrizio Romano tvrdi kako od strane Barçe postoji interes za usluge Andreu Pirla.

No, također navodi kako zvanični kontakt još uvijek nije ostvaren.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...