TRANSFORMACIJA: Catherine Middleton zablistala u haljini poput filmskih diva (FOTO)

Catherine i William posljednji su stigli na premijeru, a mnogima je zastao dah kada je vojvotkinja izašla iz automobila.

  • Žena

  • 01. Okt. 2021  01. Okt. 2021

  • 0

U Londonu je održana svjetska premijera filma "No Time To Die" kojom je ujedno označen i kraj angažmana Daniela Craiga u ulozi tajnog agenta James Bonda. 

Osim filmske ekipe, na glamuroznoj premijeri u londonskom Royal Albert Hallu pojavile su se brojne svjetske zvijezde, ali najviše pažnje izazvali su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea.

Catherine i William posljednji su stigli na premijeru, a mnogima je zastao dah kada je vojvotkinja izašla iz automobila.

Izgledala je spektakularno u zlatnoj haljini britanske dizajnerice Jenny Packham ukrašenoj sa šljokicama, kristalima i blještavim perlicama. Haljinu s plaštem kombinirala je sa zlatnim štiklama brenda Aquazzura.

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea na premijeri

Korisnici društvenih mreža primijetili su da je Catherine bila vidno raspoložena i da već dugo nije toliko blistala na nekom događanju. Pohvalili su stajling dostojan filmskih diva i komentirali kako je napokon izgledala moderno, piše Zadovoljna.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...