IZLUDILA MUŠKARCE ŠIROM SVIJETA: Britney Spears novostečenu slobodu proslavila potpuno golim fotografijama na egzotičnoj lokaciji (FOTO, VIDEO)

Britney Spears je na Instagramu objavila nekoliko fotki i videa s egzotične lokacije na koju je pobjegla sa svojim dečkom Samom Ashgarijem.

  • Sex i grad

  • 01. Okt. 2021  01. Okt. 2021

  • 0

Pjevačica Britney Spears propisno je proslavila kraj konzervatorske borbe s ocem Jamiejem te je odmah pobjegla na egzotični odmor sa svojim dečkom Samom Ashgarijem.

Samo nekoliko sati otkako je sud odlučio da je došao kraj nadzoru njenog oca nad njenom 60 miliona dolara vrijednom imovinom, Britney je zasula Instagram golišavim fotkama.

"Igranje u Pacifiku nikada nikome nije naškodilo. Pss, fotke su objavljene bez obrade", stoji u jednoj od objava koje je pop-princeza objavila uz fotografije u toplesu. Objavila je i nekoliko fotografija na kojima se skinula do kraja. "Prekrasan je dan ovdje u raju dok slavim", napisala je u drugoj objavi.

Prije nekoliko dana Spears je objavila i kako se zaručila za svojeg momka Sama (27), a na Instagramu je pokazala golemi zaručnički prsten koji je dobila. Iako je vijest o zarukama oduševila mnoge, još uvijek ima onih koji sumnjaju da Britney njen 12 godina mlađi zaručnik samo iskorištava zbog novca, pa su joj poručili da obavezno potpiše predbračni ugovor.

Podsjetimo, sutkinja Brenda Perry je na sudu u Los Angelesu ove sedmice suspendirala njenog oca Jamieja s mjesta konzervatora. To je prvi put nakon 13 godina da će pjevačica samostalno moći odlučivati o svojoj imovini. Sutkinja smatra kako dosadašnja situacija stvara toksično okruženje. Stvari su se u posljednja tri mjeseca drastično promijenile, a Britney je počela raditi i s advokatom kojeg je sama odabrala, a ne koji joj je dodijeljen.

Situacija s ocem slavne pjevačice posljednjih je godina zgražavala svijet. Otac pjevačice navodno je prodao kuću u kojoj je Britney odrasla te trenutno živi u kombiju, a upravo ondje drži uspomene iz njene bogate karijere. Jamie je posljednjih 13 godina pod kontrolom imao Britney i njezino bogatstvo, koje se procjenjuje na 60 miliona dolara. Njoj je sedmično davao 2000 dolara, a na saslušanju prije nekoliko mjeseci pjevačica je iznijela niz šokantnih tvrdnji.

Britney je preklinjala sutkinju da okonča skrbništvo koje traje već jako dugo. "Zaista vjerujem da je ovo skrbništvo pravo nasilje", rekla je u svom 25-minutnom govoru. "Želim imati mogućnost da se udam i rodim još jedno dijete, ali skrbništvo me u tome sprječava. Osjećam se zarobljeno, napastovano i usamljeno", rekla je pjevačica nedavno.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...