KAKAV DEBAKL DRAGANA ČOVIĆA: Pogledajte kako je saborski zastupnik razotkrio političku igru predsjednika HDZ-a BiH (VIDEO)

“Hrvatsko pitanje i borba za rješavanje hrvatskog pitanja u BiH postala je borba za hdzovske sinekure", poručuje saborski zastupnik Nikola Grmoja.

  • Politika

  • 02. Okt. 2021  

  • 3

“Hrvatsko pitanje i borba za rješavanje hrvatskog pitanja u BiH postala je borba za hdzovske sinekure. To je toliko daleko otišlo da su predstavnici Hrvata u institucijama BiH, odnosno predstavnici HDZ-a i njihovih satelita postali ponajveći inicijatori i ideolozi derogiranja ovlasti županija, kao zadnjih bedema obrane hrvatske konstitutivnosti u BiH, u korist Federacije i Sarajeva”, piše na svom Facebook profilu saborski zastupnik MOST-a Nikola Grmoja.

“Spomenut ću samo izglasavanje Zakona o poljoprivrednom zemljištu u Herceg bosanskoj županiji, s kojim se županija razvlastila nad ovlastima raspolaganja poljoprivrednim zemljištem, u korist Milorada Dodika i njegovih pulena, izglasavanje odluke o konsitutivnosti Srba u Hercegovačko neretvanskoj županiji, po apelaciji Alije Izetbegovića i nametnutih odluka Wolfganga Petrića, usklađivanje obrazovnog sustava po nalogu protuustavnog ministarstva obrazovanja FBiH, nastojanja preuzimanja vlasti nad parkom prirode Blidinje od strane Sarajeva itd. No, kako bi vidio kako djeluju i u kojem smjeru hrvatska politika u BiH vodi Hrvate Plenković nije trebao ići dalje od Odžaka, gdje je otvorio most na Savi”, dodaje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...