SRAMOTNE SCENE U HRVATSKOJ: Trener Osijeka šokiran skandiranjem gostujućih navijača, njegov odgovor će se dugo pamtiti…

Derbi utakmica HNL-a odigrana je u Osijeku između domaćeg sastava i ekipe splitskog Hajduka. Završilo je 1:1, a na kada se sve završilo došlo je do nemilih scena.

  • Sport

  • 04. Okt. 2021  

  • 0

U vrijeme dok je Nenad Bjelica davao izjave s tribine na kojoj su se još uvijek nalazili navijači Hajduka počele su uvrede. Ostatak stadiona je već bio prazan i odjekivalo je: "Bjelica Srbine, čakija ti ne gine" ponovili su u više navrata. Neugodna situacija pogodila je trenera Osijeka, aki nije prešutio nakon što je odradio javljanje. 

"Jeste li čuli? Hoćete li ovo notirati?'', viknuo je Bjelica prema splitskim novinarima pa dodao:

''Da znate, pola sam Hrvat, a pola Crnogorac''

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...