SEDMICA MODE U PARIZU: Kako ključne jesenske modele spojiti u svakodnevne kombinacije, pogledajte detalje (FOTO)

Ulice Pariza još jednom su poslužile kao savršena pozadina za njihove fantastične street style momente.

  • Žena

  • 04. Okt. 2021  04. Okt. 2021

  • 0

Kopenhagen, New York, London, Milano – sezona sedmica mode je ispunila posljednjih nekoliko sedmica odličnim momentima na modnim i uličnim pistama. Vrhunac omiljene modne sezone dočekali smo u Parizu.

Na modnim pistama širom Pariza predstavljene su kolekcije prestižnih modnim kuća i popularnih modnih dizajnera koje su otkrile trendove za sezonu proljeće/ljeto 2022. Uz modne revije kultnih modnih kuća poput Chanela, Diora i Valentina, iza nas je i nekoliko jednako uzbudljivih dana na pariškoj uličnoj modnoj pisti.

Od hollywoodskih zvijezda i velikih imena modnog svijeta do popularnih trendseterice koje su svoje doživljaje iz Pariza prenosile na društvenim mrežama, ulice Pariza još jednom su poslužile kao savršena pozadina za njihove fantastične street style momente, navodi Journal.hr

alt

OUTFIT IDEJE S PARIŠKIH ULICA

Dok su modne revije otkrile trendove koji će obilježiti proljeće/ljeto 2022., modne insajderice i trendseterice pariškim su ulicama prošetale najpoželjnije trendove za sezonu jesen/zima 2021./2022.. Od jednostavnosti klasika do raskošnih kombinacija s naglaskom na trendi detalje, bolje i uzorke – odličnih modnih izdanja ni tokom ove Semice mode u Parizu nije nedostajalo. 

Dobre cipele i torbe, ležerni traper i pletivo, elegantne haljine i suknje, besprijekorno krojeni kaput i odijela – samo su neki od modnih favorita koje smo posljednjih dana viđali na ulicama Pariza, a koji će u svakom ormaru stvoriti chic look za jesenske dane. Kako ključne jesenske modele spojiti u svakodnevne kombinacije?

Istovremeno nosive i jako chic, jednostavne i efektne, u nastavku donosimo najbolje outfit ideje ravno s pariških ulica.

 alt

alt

alt

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...