EKSPLOZIJA UZNEMIRILA GRAĐANE OVOG BH. GRADA: Oštećena tri vozila, na mjesto događaja izašla i policija...

Kako nam je kazano iz Operativnog centra MUP-a HNK eksplozija koja se dogodila u blizini kuća prijavljena u 1:55 tokom protekle noći.

  • Hronika

  • 04. Okt. 2021  04. Okt. 2021

  • 1

Tri automobila oštećena su u mostarskom naselju Karašerbeš usljed aktiviranja za sad nepoznate ekspolozivne naprave, potvrđeno je za Klix.ba.

Kako nam je kazano iz Operativnog centra MUP-a HNK eksplozija koja se dogodila u blizini kuća prijavljena u 1:55 tokom protekle noći.

"Na mjesto događaja su odmah izašli pripadnici Policijske uprave Mostar. Utvrđeno da je bačena eksplozivna naprava kojom prilikom su oštećena tri vozila BMW, Golf i Ford Galaxy", kazao nam je je dežurni iz Operativnog centra MUP-a HNK.

Navodi kako nema povrijeđenih osoba, a pripadnici Policijske uprave Mostar obavljaju uviđajne radnje, nakon čega će biti poznato više informacija, te je o svemu upoznati i dežurni tužilac, piše Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...