PETAR GRAŠO LJUBI 14 GODINA MLAĐU: Nakon što su uhvaćeni zajedno, oglasio se i njezin slavni otac…

Par još nije potvrdio ili negirao vezu.

  • Show

  • 05. Okt. 2021  

  • 1

Nakon što se podigla medijska prašina vezana uz novu vezu pjevača Petra Graše (45) i 15 godina mlađe pjevačice Hane Huljić (30), za Večernji list sve je odlučio prokomentirati njen otac, legendarni Tonči Huljić (57).

Huljić je iznio svoje stavove i mišljenje njegove supruge Vjekoslave (58):

- Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni.

Petar i Hana 2016. godine snimili su pjesmu 'Srce bez vodiča' za koju je muziku napisao Hanin otac Tonči, a tekst potpisuje njezina majka Vjekoslava. Navodno se Huljić u početku protivio toj suradnji.

- Ja sam forsirao taj duet, a tata Huljić se čak malo bunio. Drago mi je da smo ga uspjeli nagovoriti, iako djeluje malo strogo - šalio se tada Petar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...