DA ČOVJEK NE POVJERUJE: Kinezi proizveli električni automobil koji bi mogao zadati težak udarac konkurenciji, košta samo…

Unutra su digitalni displeji, prtljažnik ima volumen 500 litara, a 80 posto baterije napuni sa za manje od pola sata. 

  • Auto

  • 06. Okt. 2021  

  • 1

Iza Geometryja stoji Geely (vlasnik Volva, Polestara, Protona…), a mali SUV EX3 dugačak je četiri metra, ima petera vrata, 95 KS i domet od 322 kilometra, kaže proizvođač. Dakle, zapravo sve što vam treba. On bi trebao koštati samo 7900 eura.

No niti to nije sve, unutra su digitalni displeji, prtljažnik ima volumen 500 litara, a 80 posto baterije napuni sa za manje od pola sata. 

Geely želi ponuditi EX3 na tržištu u Kini, a kasnije se planira širenje na druge države i kontinente. Ovakvih se vozila boje europski proizvođači, koliko zbog konkurencije u Kini, kao i zbog njihova dolaska u Europu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...