"PORODIČNO DRVO" NA TRGU KRAJINE, STANIVUKOVIĆ: "Đajić je uvijek pozivao da treba ..."

"...da mu postavimo spomenik, a njihov spomenik je privatna država, sve firme koje su registrovali. U momentu pravljenja drveta je bila 51 firma, ali su oni u međuvremenu osnovali još jednu", rekao je Stanivuković.

  • Društvo

  • 06. Okt. 2021  06. Okt. 2021

  • 0

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, rekao je da će sljedeće sedmice građani dobiti termin postavljanja tonu i po teške i sedam metara visoke konstrukcije porodičnog drveta na Trgu Krajine.

"Đajić je uvijek pozivao da treba da mu postavimo spomenik, a njihov spomenik je privatna država, sve firme koje su registrovali. U momentu pravljenja drveta je bila 51 firma, ali su oni u međuvremenu osnovali još jednu", rekao je Stanivuković.

Gradonačelnik Banjaluke ranije je najavljivao da ćeu parku „Petar Kočić“ biti postavljeno 3D drvo sa spiskom firmi koje su, kako je naveo, bliske porodici Milorada Dodika, lidera SNSD.

"U sredini će biti Dodik, desno Mile Radišić, a lijevo Branislav Zeljković. Na njih će se nastaviti grane svih njihovih firmi, svih miliona, kamiona i aviona. Svi će biti tamo i stajaće narednih 365 dana i niko ga neće smjeti skloniti", rekao je ranije Stanivuković, piše Buka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...