NAVUKLA SE, PA ZAŽALILA: Slavna holivudska glumica progovorila o ovisnosti, sve je počelo kada se odlučila na operaciju…

Zahvaljujući ulogama u legendarnim filmovima popu "Riba zvana Wanda" ili kultnoj franšizi "Noć vještica", postala je holivudska zvijezda.

  • Show

  • 07. Okt. 2021  

  • 0

Legendarna američka glumica Jamie Lee Curtis stekla je mnoge obožavatelje još davnih dana. Zahvaljujući ulogama u legendarnim filmovima popu "Riba zvana Wanda" ili kultnoj franšizi "Noć vještica", postala je holivudska zvijezda.

Jamie je komentirala suvremene trendove i one u kozmetičkoj hirurgiji, ali i filtere na društvenim mrežama. "Današnji trend filera, operacija i opsesija s filtriranjem slika, sve to što radimo kako bismo prilagodili naš izgled Zoomu, jednostavno briše generacije i generacije ljepote", kazala je glumica za Fast Company. "Jednom kada radiš nešto na licu, to ne možeš popraviti", istaknula je.

Glumica je dala savjet za korištenje društvenih mreža.

"Koristim društvene mreže da bih nešto prodala i da naglasim ono što mi je bitno. Tačka. Sve ostalo je rak, nikad ne čitam niti jedan komentar", objašnjava Lee Curtis. 

"To je također vrlo opasno. Kao da date motornu pilu malom djetetu. Jednostavno ne znamo dugoročne učinke, mentalne, duhovne i fizičke, na generacije mladih ljudi koji prolaze agoniju uzrokovanu društvenim mrežama - na kojima se uspoređuju s drugima. Svi mi koji smo dovoljno stari znamo da je to laž. Prava opasnost krije se za mlade ljude", pojasnila je glumica.

Glumica je i sama imala slična iskustva, od onih s društvenim mrežama - do estetskih korekcija o kojima je otvoreno progovorila. "Probala sam plastičnu hirurgiju i nije mi pomogla. Zbog nje sam se navukla na Vicodin. Sada sam čista pune 22 godine", kazala je Jamie.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...