HOĆE LI NA MEGDAN IZETBEGOVIĆU: Denis Zvizdić u posjeti Tuzlanskom kantonu i Brčko distriktu BiH, sastanak sa gradonačelnikom...

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić ima pune ruke posla.

  • Mini market

  • 07. Okt. 2021  

  • 0

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić boravit će u dvodnevnoj posjeti Tuzlanskom kantonu i Brčko distriktu BiH, gdje će sa zvaničnicima Kantona, Distrikta i Grada razgovarati o mogućnostima Predstavničkog doma PSBiH da pomogne lokalnoj zajednici.

Danas je planiran sastanak Zvizdića s premijerom Vlade Tuzlanskog kantona Kadrijom Hodžićem, potom sastanak sa zamjenicom predsjenika Skupštine TK Vedranom Petrović i šefovima klubova u Skupštini TK, te nakon toga i s gradonačelnikom Grada Tuzla Jasminom Imamovićem.

Predviđeno je i da Zvizdić, u pratnji Imamovića, položi vijenac na Tuzlanskoj kapiji.

U petak, 8. oktobra, planiran je sastanak Zvizdića s predsjedavajćim Skupštine Brčko Distrikta BiH Sinišom Milićem, kao i s gradonačelnikom Brčko Distrikta Esedom Kadrićem - najavljeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Hoće li Zvizdić iskoristiti ove posjete za izbornu kampanju kojom ističe kandidaturu za člana Predsjednitva BiH, ostaje da vidimo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...