DA TI SE ZAMANTA: U tajnosti se razvela bivša misica, postala je bogatija od kraljice Elizabete...

Ona i njezin suprug milijarder Ernesto razveli su se u tajnosti nakon 21 godinu braka.

  • Show

  • 07. Okt. 2021  07. Okt. 2021

  • 0

Bivša misica Kirsty Bertarelli (50) bogatija je od britanske kraljice. Model i pop kantautorica sada je postala i najbogatija britanska "razvedenica".

Ona i njezin suprug milijarder Ernesto razveli su se u tajnosti nakon 21 godinu braka.

"Ernesto i Kirsty Bertarelli s tugom potvrđuju da su se razveli", rekao je njihov glasnogovornik za Daily Mail.

Par ima troje djece, a razvod je dogovoren za ljeto sljedeće godine. Lista najbogatijih ljudi Sunday Timesa smjestila ih je na 14. mjesto ove godine, a njihovo bogatstvo se procjenjuje na 9.2. milijarde funti - što je veće od BDP-a mnogih zemalja poput Bahama ili Armenije.

"Njihova odluka bila je zajednička, sporazumno su se odlučili razdvojiti", rekao je glasnogovornik, a par je odbio govoriti o iznosu koji će biti isplaćen bivšoj Miss Velike Britanije. Kako Daily Mail neslužbeno doznaje, riječ je o nagodbi u iznosu od 350 miliona funti.

To bi je učinilo najbogatijom razvedenicom rođenoj u Velikoj Britaniji, a do sada je bila bogatija i od kraljice Elizabete II. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...