JADRANKA KOSOR DIREKTNO O PREMLAĆIVANJU MIGRANATA: "Strah zbog MRŽNJE koja se ne smije prešutjeti, odgovoriti se mora i ODGOVARATI"

Snimci brutalnosti izazvali su brojne reakcije a na svom Twtiter profilu oglasila se i Jadranka Kosor bivša predsjednica Vlade Republike Hrvatske.

  • Regija

  • 07. Okt. 2021  07. Okt. 2021

  • 4

RTL Potraga objavila je snimke na kojima muškarci s fantomkama na glavi tjeraju migrante iz Hrvatske preko rukavca rijeke Korane. 

Snimci brutalnosti izazvali su brojne reakcije a na svom Twtiter profilu oglasila se i Jadranka Kosor bivša predsjednica Vlade Republike Hrvatske.

“Prizori mlaćenja izbjeglica na granici izazivaju tjeskobu i gađenje ali i strah zbog mržnje koja se ne smije prešutjeti. Odgovoriti se mora i odgovarati“, napisala je Kosor.

Ministar unutarnjih poslova Hrvatske Davor Božinović potvrdio je danas kako je oformljen stručni tim koji će utvrditi što se dogodilo i dodao da se ne osjeća odgovornim.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...