NOVI PROBLEMI SA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Facebook i Instagram opet ne rade, kao ni WhatsApp i Messenger

U petak navečer ponovno su popularne društvene mreže zapale u probleme - Facebook ima problema s web stranicom, preko Messengera ne mogu slati i primati poruke, Instagramu ne radi aplikacija...

  • HiTec

  • 08. Okt. 2021  

  • 1

Brojni korisnici popularnih društvenih mreža Facebooka i Instagrama te servisa za dopisivanje WhatsAppa i Messengera u petak navečer javljaju da se ponavlja scenarij od prije nekoliko dana - stranice ponovno imaju problema s radom. 

Kako javlja Down Detector, Messenger ima problema sa slanjem poruka, WhatsAppu najviše 'šteka' aplikacija, Instagramu također, uz probleme povezivanja sa serverom, a što se Facebooka tiče, korisnici su najviše prijavljivali probleme sa samom web stranicom, a zatim aplikacijom i samim ulogiravanjem u profil. 

Podsjetimo, popularne stranice pale su u ponedjeljak i bile su izvan funkcije čak šest sati. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...