JADRANKA KOSOR OŠTRO ODGOVORILA HDZ-ovom NAČELNIKU: “Veli da je on tako mlatio svoje krave. JEZIVO JE mlatiti živa bića”

"...još je jezivije da o mlaćenju tako misle i mnogi koji šute ili se lažno snebivaju."
 

  • Regija

  • 09. Okt. 2021  09. Okt. 2021

  • 3

 Dražen Pavlović, HDZ-ov načelnik općine Velika Ludina, je u komentarima ispod članka lokalnog portala Kutina o snimci policijskog mlaćenja migranata napisao "samo neka mlate".

"Samo neka mlate! I ja sam nekada na paši krave tuko jer marva ide u kvar sve dok ne dobije", napisao je Pavlović 

Bivša premijerka Republike Hrvatske Jadranka Kosor oglasila se putem twittera i poručila HDZ-ovom načelniku sljedeće:  "Samo neka mlate, veli mali neki načelnik komentirajući kako policija mlati ljude. Ljude. I veli da je on tako mlatio i svoje krave. Jezivo je mlatiti živa bića. Još je jezivije da o mlaćenju tako misle i mnogi koji šute ili se lažno snebivaju." 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...