SPEKTAKULARNO FINALE LIGE NACIJA: Lude dvije minute, prečka Francuza, gol Španaca, pa sumnjivi pogodak za pobjedu… (VIDEO)

Francuska je pobjednik drugog izdanja UEFA-ine Lige nacija, preuzela je tron pod Portugala nakon pobjede nad Španjolskom na milanskom San Siru.

  • Sport

  • 11. Okt. 2021  11. Okt. 2021

  • 0

Povela je Španjolska, u 64. minuti Busquets je uputio odličnu loptu za Mikela Oyarzabala koji je pobjegao Upamecanu i smireno pogodio za 1:0.

Tek što su krenuli s centra, Francuzi su izjednačili. Polukontru su odigrali Pogba i Mbappe koji je uposlio Karima Benzemu, a ovaj pogodio za izjednačenje.

Dvije prilike imao je nakon toga Mbappe, ali nije pogodio, no treća je bila sreća. U 80. minuti pala je odluka. Hernandez je uposlio Mbappea koji je, prema dostupnim snimkama, bio ofsajdu, no VAR se nije oglasio.

Pogledajte lude dvije minute u finalu Lige nacija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...