REGIJA SE VALJA OD SMIJEHA: Sarajevski komičar Edin Adilović i reporter Andrija Jarak snimili urnebesan vic koji obara rekorde...

Video je odmah popraćen s nizom komentara, a neki od pratitelja istaknuli su i da se ‘Andrija Jarak prvi put smije pred kamerama’.

  • Šareni svijet

  • 11. Okt. 2021  

  • 0

Sarajevski komičar Edin Adilović poznat je, među ostalim, po videima u kojima snima viceve dok mu društvo prave poznate osobe različitog profila. Ovog puta s njime se u videu pojavio hrvatski reporter, Dubrovčanin Andrija Jarak.

-Javljamo se ispred restorana, Andrija Jarak je sa mnom. Objekt ne gori, niko nije ubijen, sve je u redu, svi smo živi i zdravi – istaknuo je komičar aludirajući na Jarkovo izvještavanje uživo s mjesta gdje su se dogodile nesreće ili tragedije. Potom je Adilović ispričao vic o Bosancu i popisu stanovništva na što su obojica "oplakali" od smijeha.

Video je odmah popraćen s nizom komentara, a neki od pratitelja istaknuli su i da se ‘Andrija Jarak prvi put smije pred kamerama’.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...