„SVE ME PODSJEĆA NA OKTOBAR 2016…“: Meteorolog Nedim Sladić nema dobre vijesti, najavio je nove vremenske (ne)prilike u BiH

Vremenske prilike u BiH kratko je prokomentirao i meteorolog Nedim Sladić.

  • Vijesti

  • 11. Okt. 2021  11. Okt. 2021

  • 0

Danas se u našoj zemlji očekuje oblačno vrijeme sa kišom. Na planinama sa snijegom. Poslije podne prestanak padavina na zapadu, jugozapadu Bosne i u većem dijelu Hercegovine.

Vjetar slab sjeverni. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 9, a dnevna od 3 do 8, na jugu od 9 do 14°C.

Vremenske prilike u BiH kratko je prokomentirao i meteorolog Nedim Sladić.

"Sve me podsjeća na oktobar 2016. Ne toliko na onaj iz 2003.", kratko je poručio meteorolog Nove BH Nedim Sladić, uz prigodnu fotografiju koja otkriva kakvo nas vrijeme očekuje do 18. oktobra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...