SUHI VAZDUŠE, KRIV SI: Putin se zakašljao na sjednici, pa rekao da nema Covid i da se...

...testira bukvalno svaki dan.

  • Šareni svijet

  • 11. Okt. 2021  11. Okt. 2021

  • 0

Predsjednik Rusije Vladimir Putin zakašljao se danas tokom sastanka vlade, što je prenošeno na televiziji, a nakon sjednice izjavio je da se dobro osjeća i da se testira na Covid bukvalno svaki dan.

"Ne brinite, sve je u redu. Testiraju me na dnevnoj bazi, ne samo na Covid, već na razne infekcije, tako da je sve u redu", rekao je Putin kada je Valentina Matvijenko, predsjednica skupštine gornjeg doma parlamenta, izrazila zabrinutost zbog njegovog zdravlja, prenio je Reuters.

Putin, koji je napunio 69 godina prošle sedmice, sjedio je izdvojen na ovom sastanku, dodaje britanska novinska agencija.

On je za kašalj okrivio suh vazduh i apelovao na kolege da se vakcinišu.

Predsjednik Rusije je nedavno bio u samoizolaciji nakon što su brojni članovi iz njegove pratnje bili pozitivni na Covid, ali je Kremlj saopćio da se Putin osjeća "apsolutno zdravo".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...