NE PIŠE MU SE DOBRO: Vozač ignorirao više od 63 crvena svjetla na semaforima, a onda je napravio novu glupost…

Nije mu bilo čudno što je u tunelu sam, odnosno što nema drugih vozila.

  • Auto

  • 14. Okt. 2021  

  • 0

Jednom njemačkom vozaču (25) nije bilo dovoljno niti 63 crvena svjetla na semaforu jer je tek na 64. shvatio da nešto nije u redu. On je vozio zatvorenim tunelom Gotthard, dugačkim gotovo 17 kilometara i nije stao na ni jedno od 63 crvena svjetla. Tek kada je ugledao 64. i rasvjetu na drugom kraju tunela shvatio je da nešto nije u redu. Potom se okrenuo preko dvije pune linije i vratio natrag.

Incident se dogodio u noći s ponedjeljka na utorak, kada je policija u švicarskom kantonu Uri otkrila da je automobil njemačkih registarskih oznaka ušao u zatvoreni tunel Gotthard. Njemačkom vozaču nije bilo čudno da tunel prolazi sam, odnosno da nema drugih vozila.

Tokom vožnje niko nije ozlijeđen, ali će 25-godišnjak ipak na razgovor s tužiteljem. Zbog posebnog cestovnog prijevoza tunel Gotthard bio je zatvoren nekoliko sati. Na sreću Nijemca, u vrijeme kada je on prolazio, posebni transport još nije bio u tunelu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...