HOROR U SRBIJI: Unuk sjekirom u porodičnoj kući ubio babu, sve je počelo svađom...

Žena je od zadobijenih povreda preminula na licu mjesta.

  • Hronika

  • 14. Okt. 2021  

  • 1

Kraljevačka policija je uhapsila V. N. (18) iz Kraljeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistva.

On se sumnjiči da je u srijedu u porodičnoj kući u okolini Kraljeva, nakon kraće rasprave, sjekirom zadao više udaraca u glavu šezdesetsedmogodišnjoj ženi. Nesretna žena je od zadobijenih povreda preminula na licu mjesta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, javljaju srbijanski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...