ŠTO JE BITNO TO JE I HITNO: Bakir Izetbegović ponovo u Banjoj Luci, razlog je...

Početak sjednice zakazan je za 14 i 30, a konferencija za medije u 17 sati.

  • Politika

  • 15. Okt. 2021  

  • 2

Redovna sjednica Predsjedništva SDA bit će održana danas u prostorijama hotela "Bosna" u Banjoj Luci, najavljeno je iz ove stranke.

Početak sjednice zakazan je za 14 i 30, a konferencija za medije u 17 sati.

Edin Ramić, federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica i član Predsjedništva Stranke demokratske akcije, kazao je za N1 kako su “svi događaji upućivali da se sjednica Predsjedništva SDA treba održati u Banjaluci”.

“U petak imamo radni sastanak sa predsjednikom Izetbegovićem. Nakon toga je sjednica Predsjedništva SDA. To je neki kontinuitet SDA da održava, s vremena na vrijeme, sastanke u Banjaluci. Tema razgovora su aktuelna politička situacija i tekuće stranačka pitanja”, kazao je Ramić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...