"SB" U PREDSJEDNIŠTVU BiH: Ministar vanjskih poslova Austrije Michael Linhart stigao u Titovu 16, pogledajte nervozne reakcije Milorada Dodika, stalno je gledao u... (FOTO)

U fotogaleriji pogledajte šta je jutros u Predsjedništvu BiH zabilježio naš fotoreporter.

  • Vijesti

  • 15. Okt. 2021  

  • 9

Članovi Predsjedništva BiH sastali su se jutros sa saveznim ministrom za evropske i vanjske poslove Republike Austrije Michaelom Linhartom. Sastanku prisustvuje i Milorad Dodik.

Riječ je o novom ministru Austrije koji je 11. oktobra položio zakletvu i odlučio da mu prva destinacija za diplomatske susrete bude Zapadni Balkan.

Linhart je u dvodnevnoj posjeti BiH. Jučer se sastao sa visokim predstavnikom u BiH Christianom Schmidtom, a jutros je posjetio i bazu EUFOR-a.

Zanimljivo je bilo vidjeti nervozne reakcije Milorada Dodika, stalno je gledao u mobitel.

U fotogaleriji pogledajte šta je jutros u Predsjedništvu BiH zabilježio naš fotoreporter.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...