BAKIR IZETBEGOVIĆ OTVORENO: “Hladno je u Sarajevu i u Banjaluci, za koji dan dolazi lijepo vrijeme”

Izetbegović je kategorički odbacio mogućnost da se danas sastane sa Dodikom.

  • Vijesti

  • 15. Okt. 2021  15. Okt. 2021

  • 7

Lider Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović stigao je danas u Banjaluku gdje će prisustvovati sastanku Predsjedništva SDA. Prije početka sastanka pristao je na kratku izjavu za N1.

Na pitanje reporterke Snežane Mitrović da li je toplije u Sarajevu ili u Banjaluci, Izetbegović je odgovorio da dolazi lijepo vrijeme.

“Hladno je, Boga mi, i u Sarajevu i u Banjaluci, ali za koji dan dolazi lijepo vrijeme. Vraća nam se topla jesen, nadam se da će tako biti i u politici. Da ćemo naći načina da zahlađenje zaustavimo”, poručio je on.

Poruke člana Predsjedništva BiH i prvog čovjeka SNSD-a Milorad Dodika iz Istočnog Sarajeva…

“Nisam ih još uvijek temeljito pregledao. Koliko sam vidio da je Dodik dosta loše odgovorio na ponudu da se sjedne. Nažalost, to otpada”, kazao je Bakir Izetbegović.

Izetbegović je kategorički odbacio mogućnost da se danas sastane sa Dodikom.

“Ja sam u programu do večeras. To ne dolazi u obzir”, naveo je.

N1: Dodik u Sarajevu, vi u Banjaluci?

“Sve je to Bosna i Hercegovine”, zaključio je predsjednik SDA.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...