ČUBRILOVIĆ OTKRIO KAKVA JE DRAMA VLADALA NA SASTANKU U ISTOČNOM SARAJEVU: "Nije bilo ni napada izuzev predstavnika EU koji je na tom sastanku POKAZAO..."

Predsjednik Narodne skupštine RS-a Nedeljko Čubrilović kaže kako očekuje da će do kraja mjeseca u parlament stići prijedlozi izmjena i dopuna zakona u vezi sa vraćanjem nadležnosti Republike Srpske, nakon čega će vrlo brzo biti zakazana posebna sjednica Narodne skupštine.

  • Mini market

  • 15. Okt. 2021  

  • 2

- Razmatranje ovih prijedloga zakona i održavanje posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske ne zavisi od nas, već od onih koji pripremaju izmjene i dopune tih zakonskih rješenja - rekao je Čubrilović novinarima u Banjaluci.

Komentarišući jučerašnji sastanak u Istočnom Sarajevu najviših zvaničnika Republike Srpske sa predstavnicima nekoliko ambasada evropskih zemalja u BiH, Čubrilović je naveo da su predstavnici "pokazali razumijevanje za pitanja koja je rukovodstvo Republike Srpske pred njih iznijelo".

- Nije bila podrška, ali nije bilo ni napada izuzev predstavnika EU koji je na tom sastanku pokazao dosta nekorektnosti i nerazumijevanja mnogih stvari i političkih procesa koji se ovdje dešavaju - rekao je Čubrilović.

On je naglasio da niko u RS-u ne priziva rat i ne traži secesiju i ono što Dejtonskim mirovnim sporazumom nije definisano, ističući da je to na jučerašnjem sastanku jasno rečeno.

Čubrilović je rekao da je zahvalan ambasadorima i predstavnicima ambasada na interesovanju koje su pokazali kroz svoja obraćanja na sastanku.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...