DRAMA U EKSTREMNOM "SUPERTALENTU": Poznati kaskader ostao zarobljen u eksploziji, ljekari mu se bore za život

Producenti emisije su medijima potvrdili da se na snimanju dogodila nesreća.

  • Šareni svijet

  • 16. Okt. 2021  

  • 0

U SAD-u se snima prva sezona nove verzije uspješnog showa “America’s Got Talent”, a takmičari izvode još ekstremnije tačke i svaka je izvedba prava adrenalinska avantura.

Ipak, početak snimanja projekta nazvanog “America’s Got Talent: Extreme” nije prošao glatko. Panični 911 poziv koji je procurio u javnost otkrio je, naime, da je na snimanju emisije teško ozlijeđen kaskader Jonathan Goodwin.

“Nalazimo se na brzoj cesti u Atlanti na lokaciji snimanja emisije ‘America’s Got Talent’. Imali smo čovjeka koji je visio na kablu, automobili su se trebali sudariti jedan s drugim, ali on se nije spustio na vrijeme i udarili su u njega. Muškarac je, ima oko 40 godina. Pao je na glavu”, govori anonimna žena u dramatičnom pozivu hitnoj službi.

Dok je vježbao izvedbu tačke za emisiju, 41-godišnji velški eskapolog trebao se osloboditi i sletjeti na zračni madrac, za dlaku izbjegavajući dva ovješena automobila koja su se njihala sa strane. Međutim, TMZ je objavio da su se dva automobila međusobno sudarila i zapalila, pri čemu je Goodwin ostao zaglavljen između njih. Zasad nije poznato je li požar bio dio planirane pirotehničke rutine.

Producenti emisije su medijima potvrdili da se na snimanju dogodila nesreća. “Naše misli i molitve idu njemu i njegovoj obitelji dok čekamo nove vijesti o njegovu stanju”, stoji u saopćenju.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...