NEVJEROVATNE SCENE U RIMU: Fudbaleri Lazija i Intera se sukobili nakon utakmice, jedan igrač domaćih počeo plakati

Lazio je u derbiju 8. kola Serie A savladao Inter na svom terenu rezultatom 3:1.

  • Sport

  • 16. Okt. 2021  16. Okt. 2021

  • 0

Nebesko-plavi su do pobjede došli nakon preokreta i uz postignuta tri pogotka u drugom poluvremenu.

Inter je poveo golom Perišića sa bijele tačke u 12. minuti, a Lazio poravnao sredinom drugog poluvremena preko Immobilea, također sa 11 metara, prenosi Sport1.

Do trećeg gola Lazio stiže u 81. minuti, a postigao ga je Anderson, da bi konačnih 3:1 postavio Sergej Milinković-Savić u prvoj minuti sudijske nadoknade.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka došlo je do sukoba igrača obje ekipe, a glavnu ulogu u istom imao je Luiz Felipe Ramos, fudbaler Lazija.

On je potom dobio i crveni karton, a onda je počeo plakati i saigrači su ga morali tješiti nekoliko minuta.

Mnogim navijačima Lazija i dalje nije jasno šta je izazvalo suze na licu njihovog fudbalera, crveni karton ili nešto drugo.

Pogledajte.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...