“KO JE BOLJI OD SALAHA?”: Klopp ne krije oduševljenje nakon današnje pobjede u gostima, Liverpool postigao čak…

“Redsi” su ubjedljivo savladali Watford na gostovanju 5:0.

  • Sport

  • 16. Okt. 2021  

  • 0

Trener Liverpoola Jurgen Klopp bio je vidno zadovoljan nakon pobjede nad Watfordom, a istakao je da je u ovom trenutku Mohamed Salah najbolji fudbaler na svijetu.

“Redsi” su ubjedljivo savladali Watford na gostovanju 5:0, a Klopp nije krio zadovoljstvo:

“Bilo je sjajno! Ne mogu da kažem ništa drugo. Poslije reprezentativne pauze teško je pronaći ritam, ali momci su bili fantastični, iako smo imali samo jedan zajednički trening. Watford je imao neke ideje, ali im to nije dalo rezultata. Golovi koje smo postigli su bili fantastični, pokazali smo pravi stav“, istakao je Klopp.

Sjajan je bio Mohamed Salah. Egipćanin je asistirao Sadiju Maneu kod prvog gola “Redsa”, a onda je i sam postigao fantastičan gol, osmi uzastopni, u isto toliko duela, čime je oborio sopstveni rekord:

“Asistencija je bila odlična, a gol spektakularan. Vrhunski je igrač, svi to vidimo. Ko je bolji od njega? Ne moramo da pričamo o tome šta su Mesi i Ronaldo uradili za fudbal i koliko su bili dominantni. Ali trenutno, Salah je najbolji”, zaključio je iskusni Nijemac, navodi gradski.me.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...