KAKO DOKTOR KAŽE: Kraljica Elizabeta mora se odreći svog najdražeg pića, samo u posebnim prilikama…

Kraljica bi, prema preporuci ljekara, trebala konzumirati alkohol samo u posebnim prilikama.

  • Šareni svijet

  • 16. Okt. 2021  16. Okt. 2021

  • 0

Ljekari su kraljici Elizabeti II (95) navodno savjetovali da prestane piti alkohol, piše Vanity Fair.

Kraljici je rečeno da treba prestati konzumirati alkohola pića, a to je obično martini, rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

"To za nju nije velika stvar jer ne pije mnogo, ali malo nije fer što se u ovoj fazi života mora odreći jednog od rijetkih užitaka", dodaje izvor.

Kraljica bi, prema preporuci ljekara, trebala konzumirati alkohol samo u posebnim prilikama. Ovo su joj savjetovali kako bi bila u što boljem zdravstvenom stanju zbog užurbanog poslovnog rasporeda u narednim mjesecima. Prije četiri godine Vanity Fair objavio je da kraljica tokom dana popije četiri alkoholna pića, iako ona nikada nije o tome javno govorila, prenosi 24sata.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...