UZNEMIRUJUĆE! PROCURILA SNIMKA STRAVIČNE NESREĆE U "SUPERTALENTU": Kaskader nije pao na vrijeme i našao se u centru eksplozije

Sudeći po uznemirujućoj snimci, prve informacije o nesreći bile su tačne

  • Hronika

  • 17. Okt. 2021  17. Okt. 2021

  • 0

Portal TMZ došao je u posjed amaterske snimke stravične nesreće u kojoj je teško povrijeđen kaskader Jonathan Goodwin, a koja se dogodila na snimanju emisije “America’s Got Talent: Extreme”.

Sudeći po uznemirujućoj snimci, prve informacije o nesreći bile su tačne – velški kaskader trebao se osloboditi i sletjeti na zračni madrac, za dlaku izbjegavajući dva ovješena automobila koja su se njihala sa strane. Međutim, dva automobila su se sudarila i zapalila.

Snimka ne pokazuje još jednu nesreću koja je zadesila Goodwina. Nakon što su ga automobili znječili, popustio mu je nosač i pao je na zemlju.

Kaskader je isprva nepomično ležao, ali je ubrzo počeo davati znakove života. TMZ saznaje da je hitno prebačen u najbližu bolnicu i odmah podvrgnut operacijama. Njegovo zdravstveno stanje zasad nije poznato.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...