MILORAD DODIK PRIJETI: "Glasat ću protiv svih odluka na sjednici Predsjedništva" (VIDEO)

"Najkraće rečeno, postupit ću kao i prošli put", kaže Dodik

  • Politika

  • 17. Okt. 2021  

  • 3

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Milorad Dodik rekao je za RTRS da će na sutrašnjoj sjednici Predsjedništva glasati protiv svih odluka, u skladu sa zaključcima Narodne skupštine RS.

"Najkraće rečeno, postupiću kao i prošli put. Nemam problem da odem tamo i glasam protiv", rekao je Dodik u Dnevniku plus.

Dodik kaže da građani treba da budu sigurni da sukoba neće biti.

"Јa sam spreman da sebe žrtvujem za RS. Mi ne želimo ništa što nama nije dato Ustavom. Ovdje se radi o pravima. Ovo nije ludilo Milorada Dodika, kako to neki kažu, nego nasušna potreba Republike. Oni iz SDS-a i PDP-a nikada nisu razumjeli za šta smo se mi borili u gotovo nemogućim okolnostima", rekao je Dodik.

Pogledajte kompletan razgovor:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...