OTAC KĆERKI PODIGAO ČUDAN NADGROBNI SPOMENIK: Radnik na groblju mislio da je poludio kad je vidio ovaj prizor (VIDEO)

Osim informacije da je voljela da putuje i da je imala prijatelje u Njemačkoj, sve ostalo o pokojnici je misterija i nepoznanica.

  • Šareni svijet

  • 17. Okt. 2021  

  • 0

Na groblju u ruskom gradu Ufi prolaznici su uočili jedan bizaran nadgrobni spomenik

Naime, spomenik je u obliku telefona iPhoena podignut Riti Šamijevoj koja je stradala 2016. godine u saobraćajnoj nesreći.

Naručio ga je Ritin otac, Rais. Osim informacije da je voljela da putuje i da je imala prijatelje u Njemačkoj, sve ostalo o pokojnici je misterija i nepoznanica.

Radnik na groblju, Nikolaj Jevdokimov, izjavio da je pomislio da halucinira kada je video spomenik.

"Odakle se američki pametni telefon pojavio na našem groblju? Toliko je ogroman, bio sam iznenađen. Vidio sam mnogo spomenika, ali ovo ne", rekao je.

Kamenorezac koji je napravio ovaj pomalo bizarni spomenik još uvijek nije poznat, ali se sumnja na jednu firmu iz Novosibirska, koja je već imala slične radove.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...