RAMUSH HARADINAJ SE POHVALIO: "Pobijedili smo u šest opština..."


Govoreći o mogućim koalicijama u drugom krugu, Haradinaj je rekao da će se posavjetovati sa opštinskim partijskim ograncima.

  • Regija

  • 17. Okt. 2021  

  • 1

Predsjednik Alijanse za Budućnost Kosova Ramush Haradinaj izjavio je da ABK pobijedila u šest opština na lokalnim izborima, i da ide u drugi krug u opštini Istok, prenosi Kosovo pres.

- Alijansa za Budućnost Kosova postigla je najbolji rezultat na lokalnim izborima. Prema našim podacima osvojili smo šest opština: Đakovicu, Suvu Reku, Orahovac, Klinu, Dečane i Junik. Idemo u drugi krug u Istoku, broj glasača za ABK povećan je u Peći, Prištini, Podujevu i drugim opštinama. Ovo je očekivana pobjeda, zahvaljujući vrijednostima koje Alijansa ima - rekao je Haradinaj na konferenciji za medije nakon zatvaranja biračkih mjesta.

Govoreći o mogućim koalicijama u drugom krugu, Haradinaj je rekao da će se posavjetovati sa opštinskim partijskim ograncima.

- Imamo tradiciju da se konsultujemo sa ograncima, oni odlučuju o daljim potezima. O mogućim koalicijama odlučuju ogranci - rekao je Haradinaj.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...