STRAVIČNO: Košarkaš se srušio usred utakmice, ljekari ga oživljavali na terenu, umro je u bolnici

Hitna pomoć reagirala je brzo, ali su kasnije iz bolnice stigle tužne vijesti, jer, unesrećenom u konačnici nije bilo spasa.

  • Sport

  • 18. Okt. 2021  18. Okt. 2021

  • 0

Stravične vijesti stižu iz Italije gdje je košarkaš trećeligaša Fortituda izgubio životnu bitku. Naime, Haitem Jabeur Fathallah (32) srušio se na terenu za vrijeme utakmice protiv Dierre Reggie, da bi potom premiuo u bolnici.

Nakon što je Haitem izgubio svijest sudac je odmah odlučio prekinuti susret, a na parket su potom odmah utrčali liječnici koji su ga pokušali reanimirati. Hitna pomoć reagirala je brzo, ali su kasnije iz bolnice stigle tužne vijesti, jer, unesrećenom u konačnici nije bilo spasa.

Haitem je rođen 1989. godine u Agrigentu, a u talijanskim je prvenstvima u karijeri odigrao više od 250 utakmice. Osim za Fortitudo nastupao je i za Porto Empedocle, Racalmuto i Licato.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...