ONI SU SEDMU GODINU ZAREDOM NAJVRJEDNIJI KLUB NBA LIGE: A samo su jednom od 2000. prošli prvu rundu doigravanja

Listu je napravio Forbes.

  • Zabava

  • 19. Okt. 2021  19. Okt. 2021

  • 0

New York Knicksi, koji su od 2000. godine samo jednom prošli prvu rundu doigravanja, a poslednju NBA titulu osvojili su davne 1973., vrijede 5,8 milijardi dolara, što je 16 posto više nego prije godinu dana.

Na drugom mjestu su Golden State Warriorsi (5,6 milijardi dolara), treći su Los Angeles Lakersi (5,5 milijardi dolara), a u Top 5 su i Chicago Bullsi (3,6 milijardi dolara) i Boston Celticsi (3,5 milijardi).

Ovo je prvi put otkako je Forbes 1998. počeo pratiti finansije NBA ekipe da su tri franšize vrijedile najmanje pet milijardi dolara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...