UŽAS U SUSJEDSTVU: Šesnaestogodišnji dječak preminuo nakon zaraze koronavirusom, nalazio se u...

U porodici je Covid-pozitivan bio i dječakov otac.

  • Hronika

  • 20. Okt. 2021  

  • 0

Dječak (16) iz Kruševca preminuo je jučer u kućnoj izolaciji. Kako je ispričala majka preminulog učenika, on je bio testiran i pozitivan na koronavirus.

U porodici je Covid pozitivan bio i dječakov otac. Očekuje se da više podataka i preciznije informacije o uzroku smrti budu poznate tokom dana.

Prema posljednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Kruševac, od početka školske godine, u Rasinskom okrugu, gdje nastavu pohađa 24.000 učenika, registrovan je koronavirus kod 696 učenika i 122 nastavnika, javljaju srbijanski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...