VIDNO ISCRPLJEN: Bill Clinton prvi put u javnosti nakon što je prošle sedmice hitno hospitaliziran (VIDEO)

Clinton se zahvalio doktorima i medicinskom osoblju na medicinskom centru Irvine Univerziteta California.

  • Svijet

  • 21. Okt. 2021  21. Okt. 2021

  • 3

Bivši američki predsjednik Bill Clinton oglasio se prvi put u javnosti nakon što je prošle sedmice hitno hospitaliziran u jednoj kalifornijskoj zdravstvenoj ustanovi.

U video poruci vidno iscrpljeni Clinton koji se oporavlja u njujorškom domu kaže kako je sretan što se vratio te da je bio dirnut brojnim porukama podrške, koje je primio tokom prošle sedmice u bolnici.

Saradnik bivšeg predsjednika je kazao kako je Clinton imao urološku infekciju koja se proširila na krvotok, ali da nije došlo do komplikacija i da njegovo trenutno stanje nije potencijalno opasno za život.

Clinton se zahvalio doktorima i medicinskom osoblju na medicinskom centru Irvine Univerziteta California.

On se u periodu iza 2001., nakon završetka mandata u Bijeloj kući suočio sa zdravstvenim problemima. Godine 2004. se podvrgnuo operaciji i ugradnji četverostruke premosnice nakon dugotrajnih bolova u prsima i otežanog disanja.

Clinton se tokom oporavka prebacio na vegansku ishranu zbog čega je izgubio na težini, a što je dovelo do poboljšanja zdravstvenog stanja, prenosi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...