NOVALIĆ SE SASTAO S VRANJEM: "Ovo druženje mi je potvrdilo da si ljudska veličina i..."

...drago mi je što sam bio u mogućnosti da pomognem insanu kao što si ti. Znaj da ti uvijek stojim na raspolaganju, naveo je Novalić uz zajedničku fotografiju.

  • Vijesti

  • 22. Okt. 2021  22. Okt. 2021

  • 4

Premijer FBiH Fadil Novalić danas se sastao s Edinom Vranjem, koji je prije nekoliko dana pušten iz pritvora u Srbiji.

Novalić je na društvenim mrežama objavio da je sretan što je heroj Edin Vranj konačno u svojoj domovini.

-Edine, ovo druženje mi je potvrdilo da si ljudska veličina. Drago mi je što sam bio u mogućnosti da pomognem insanu kao što si ti. Znaj da ti uvijek stojim na raspolaganju”, naveo je Novalić uz zajedničku fotografiju.

Dodao je da je ovo je samo početak borbe za heroje koji su nepravedno privedeni.

-Ali to je borba u kojoj ćemo pobijediti, jer imamo gazije kao što je Edin Vranj na našoj strani”, napisao je Novalić na Facebooku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...