"SB" NA JAHORINI; POČELA VELIKA VJEŽBA MUP-a RS-a I ŽANDARMERIJE: Radi li se o još jednoj provokaciji u režiji Milorada Dodika? (FOTO)

U vježbi učestvuju policijski službenici PU Istočno Sarajevo, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije MUP RS i Jedinice Žandarmerije Istočno Sarajevo.

  • Vijesti

  • 22. Okt. 2021  22. Okt. 2021

  • 17

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) izvode sprotuterorističku vježbu na Jahorini, planini istočno od Sarajeva.

U vježbi učestvuju policijski službenici PU Istočno Sarajevo, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije MUP RS i Jedinice Žandarmerije Istočno Sarajevo.

Fotoreporter "Slobodne Bosne" je na Jahorini, u fotogaleriji možete pogledati prve detalje.

Podsjećamo zbog održavanja vježbe već je reagirao predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić, koji je o tome obavijestio i zamjenika američkog državnog sekretara i specijalnog izaslanika predsjednika SAD za Zapadni Balkan Gabirela Escobara.

Postavlja se pitanje da li vlasti iz Banje Luke ovom vježbom šalju neku vrstu poruku te da li se radi o provokaciji u režiji Milorada Dodika.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...