OVO SE RIJETKO VIĐA U PRIRODI: Pogledajte kako agresivni divovi džinovskim vratovima pokušavaju nokautirati jedan drugog (VIDEO)

Wayne je izjavio da je bio zadivljen snagom dvije životinje.

  • Zabava

  • 22. Okt. 2021  22. Okt. 2021

  • 0

Wayne Howarth vodio je grupu turista kroz rezervat Kariega Game u južnoj Africi, kada je naišao na dva mužjaka žirafe kako se bore oko ženke, piše Daily Mail.

Borbu mužjaka zabilježili su kamerom, a na snimku se vidi kako agresivni divovi zamahuju džinovskim vratovima jedan prema drugom. U jednom momentu mlađi mužjak je uspio na tlo oboriti protivnika.

Wayne je izjavio da je bio zadivljen snagom dvije životinje.

"Skočio mi je adrenalin što sam im bio tako blizu", izjavio je Wayne.

"Već 11 godina sam vodič u Kariegi i nikada ništa slično nisam vidio. Vidio sam da se žirafe bore, ali nikada da budu oborene. Tuča je trajala otprilike 15 minuta", dodao je Wayne.

Wayne Howarth (Foto: Kennedy News)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...