HOĆE LI PODRŽATI MILORADOVE SUMANUTE IDEJE: Aleksandar Vučić objavio sliku sa Dodikom iz Beograda i poslao poruku

Sastanak, koji je počeo oko 18 sati, trajat će, kako se očekuje jedan sat, a nakon toga planirane su izjave za medije.

  • Vijesti

  • 23. Okt. 2021  

  • 2

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom večeras u Beogradu. Sastanak, koji je počeo oko 18 sati, trajat će, kako se očekuje jedan sat, a nakon toga planirane su izjave za medije.

Glavna tema politička situacija u BiH

Dodik je pred susret sa Vučićem rekao da će naglasiti da RS ne vjeruje u slatkorječive, lažne dobre namjere nekih zapadnih faktora i Bošnjaka.

Dodao je da razumije šta Srbija može da učini, a šta ne, te da od Vučića ne traži podršku u cjelosti, ali očekuje, razumjevanje.

Naveo je i da današnji razgovori predstavlja kontinuitet ranijih sastanaka.

"Razgovaramo o situaciji i dogovaramo se o mogućim reakcijama koje su uvijek vezane za naša prava", rekao je Dodik i dodao da u Sarajevu uvijek pokušavaju da "donesu neku odluku da smire RS, a poslije toga po pravilu slijedi još gora odluka", prenosi Srbija danas.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...