BRANISLAV BORENOVIĆ: "Za sve izgovorene laži bit će podnijete tužbe za klevetu"

"Smutljivci iz SNSD-a znaju jedino da proizvode kriminal", kaže Borenović

  • Mini market

  • 23. Okt. 2021  23. Okt. 2021

  • 1

Branislav Borenović, lider PDP-a izjavio je, reagujući na današnju konferenciju GO SNSD Trebinje, da će "Vučurević i njegovi režimski partneri" morati da objašnjavaju ono što su rekli pred sudom.

"Danas je, nakon konferencije za medije genseka režima, potpuno jasno da iza užasnih laži Slavka Vučurevića, koje graniče sa naučnom fantastikom, stoji upravo SNSD. Iznenađuje jedino što su kreativnost u smišljanju konstrukcija podigli na malo viši nivo, dodajući triler elemente neistinama kojima godinama pokušavaju da se bore protiv PDP-a", rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Dodaje da će za sve izgovorene laži biti podnijete tužbe za klevetu.

"Smutljivci iz SNSD-a znaju jedino da proizvode kriminal, korupciju i plasiraju gnusne neistine, protiv čega se mi borimo i protiv čega ćemo se izboriti svim legitimnim sredstvima", zaključuje Borenović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...