ELLA DVORNIK ODLUČILA: "Treće dijete od mene nećete dobiti, ja sam..." (FOTO)

Ella je ispričala kako mnogi njezini pratitelji na svakoj fotografiji traže trudnički trbuh.

  • Show

  • 23. Okt. 2021  23. Okt. 2021

  • 1

Influencerica je na društvenim mrežama poručila da ne planira roditi treće dijete. U obzir joj dolazi jedino posvajanje, te ističe kako je sada 'njezino vrijeme'

Ella Dvornik (30) je ispričala kako mnogi njezini pratitelji na svakoj fotografiji traže trudnički trbuh. Odlučno je objasnila kako joj rađanje trećeg djeteta ne dolazi u obzir.

"Obožavam što na svakoj fotki deset posto vas traži moj trudnički trbuh. Jesam li vam rekla da sam na svim kontracepcijama ovoga svijeta?", napisala je na svom Instagram storyju uz kolaž fotografija na kojima drži čašu s vinom, navodi 24sata.hr.

 24sata

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...