FRUSTRIRANI CRISTIANO RONALDO POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE: Nogom udarao igrača Liverpoola, čudno kako nije dobio crveni karton

Ronalda to nije spriječilo da ga u dva navrata udari, kao sa željom da izbije loptu, iako je bilo jasno da to ne može napraviti.

  • Sport

  • 24. Okt. 2021  

  • 0

Frustrirani Ronaldo potpuno izgubio živce pa iscipelario igrača koji leži: ‘Malo je žuti za ovo…’

Očito frustriran vodstvom gostiju od 3:0, Ronaldo se namjerno obrušio na Curtisa Jonesa, koji je već ležao na travi.

Ronalda to nije spriječilo da ga u dva navrata udari, kao sa željom da izbije loptu, iako je bilo jasno da to ne može napraviti.

Sudac Anthony Taylor odlučio mu je pokazati samo žuti karton. Po onom što se vidi na snimci, potpisujemo da mu je trebao dati crveni. No, Ronaldo je Ronaldo, pa za njega ne vrijede pravila koja vrijede za sve ostale…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...