NEZAUSTAVLJIVI DIJAMANT POSTIGAO OSAM GOLOVA U DRESU INTERA: Edin Džeko zabio i Juventusu (VIDEO)

Igrala se 17. minuta kada je Calhanoglu uputio žestok udarac.

  • Sport

  • 24. Okt. 2021  24. Okt. 2021

  • 0

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko nastavio je pružati fenomenalne partije u dresu Intera, a i večeras se u derbiju protiv Juventusa upisao u strijelce, piše Klix.

Igrala se 17. minuta kada je Calhanoglu uputio žestok udarac. Lopta se odbila od prečku, a na nju je naletio Džeko koji bez problema posprema loptu u mrežu za 1:0 i erupciju oduševljenja na stadionu Giuseppe Meazza.

Naš kapiten se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme što je i odlika velikih napadača.

Edinu je ovo bio sedmi pogodak u Seriji A te je sada drugi najbolji strijelac italijanskog prvenstva. Ispred njega je samo Ciro Immobile iz Lazija koji je postigao osam golova.

Džeko u Seriji A ima jednu asistenciju, baš kao i u Ligi prvaka gdje se također jednom upisao u listu strijelaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...