ISKRENE ŽELJE RATNOG ZLOČINCA VOJISLAVA ŠEŠELJA: "Volio bih da Vučićev SNS što prije propadne"

A pored Vučićevog omiljenog "opozicionara" i novinarke televizije Pink, u "Hit tvitu" je gostovao i ministar policije Aleksandar Vulin, koji je na početku osjetio potrebu da brani Danila Vučića

  • Regija

  • 24. Okt. 2021  24. Okt. 2021

  • 5

Lider radikala Vojislav Šešelj, poznat kao politički otac Aleksandra Vučića, istakao je gostujući na televiziji Pink u "Hit tvitu" da bi želio da "SNS što prije propadne".

Šešelj je to na Vučićevoj omiljenoj televiziji izjavio nakon analize, naravno "objektivne", koju je dala Jovana Jeremić, jedna od udarnih režimskih medijskih pesnica, piše Direktno.rs.

Naime, ona je rekla da bi "bilo dobro da se pojavi što više novih lica iz SNS", pomenuvši pritom Nevenu Đurić, SNS jastreba, čije su "odvale" na Radio-televiziji Srbije i te kako upamćene.

Međutim, onda je uslijedio odgovor Šešelja.

"Ja se tu ne slažem sa vama. Volio bih da SNS što prije propadne i da se radikali vrate na vlast", rekao je Šešelj.

A pored Vučićevog omiljenog "opozicionara" i novinarke televizije Pink, u "Hit tvitu" je gostovao i ministar policije Aleksandar Vulin, koji je na početku osjetio potrebu da brani Danila Vučića, ali je i poslao poruku onim članovima naprednjaka koji nisu zaštitili Vučića i njegovu porodicu.

"Mnogi su se sklonili u prikrajak, čekaju da se prođe i ne reaguju na napade na Vučićevog sina. Izgleda da su zaboravili kako su došli tu gdje jesu. Svako ko se skloni, misli da je mnogo pametan, jer tako izbjegne borbu. A politika je borba", rekao je Vulin.

Samo, ne znamo na koje je to napade mislio Vulin. I ko to napada Danila Vučića?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...