NIJE IM DO PJESME: Dodik u Banjoj Luci sa Dačićem i Pastorom, a Cvijanovićka...

Visoka delegacija iz Srbije stigla je u Bosnu i Hercegovinu.

  • Vijesti

  • 25. Okt. 2021  

  • 3

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastat će se danas u Banjoj Luci sa predsjednicima Skupštine Republike Srbije Ivicom Dačićem i Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvanom Pastorom.

Sastanak Dodika sa Pastorom zakazan je za 10 sati. Po okončanju sastanka bit će objavljeno saopćenje, najavljeno je iz Kabineta člana Predsjedništva BiH.

U 11 sati član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastat će se sa predsjednikom Skupštine Srbije, a u 11.15 predviđena je konferencija za novinare.

Sastanci će biti održani u Kabinetu člana Predsjedništva BiH u Banjoj Luci.

Također, predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarat će danas u Banjoj Luci sa predsjednikom Narodne skupštine Republike Srbije Ivicom Dačićem, predsjednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem i predsjednikom Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvanom Pastorom.

Sastanak će biti održan u Palati Republike, najavljeno je iz Kabineta predsjednika tog bh. entiteta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...